Αρχική » Υπηρεσίες

Υπηρεσίες

Με μια μακριά όσο και γοητευτική ιστορική διαδρομή πίσω του και μια μαγευτική θέα μπροστά του το ΕΝ ΠΛΩ, παρέχει μία πρώτης τάξεως δυνατότητα απόδρασης από την καθημερινότητα. Στο γνωστό Φαληράκι, κάτω από τα επιβλητικά ανάκτορα Γεωργίου και Μιναήλ, τα πάλαι ποτέ Λουτρά Κερκύρας έχουν μετατραπεί στο δημοφιλές Εν Πλω, ένα καφέ εστιατόριο που σχεδόν πλέει στην επιφάνεια της θάλασσας.

Με εφόδιο τα εύσημα από την ΙΙΙ (Innovation of the Ionian Islands) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Εν Πλω αποδεικνύει την άρρηκτη σχέση του με την Ελληνικότητα, συνοδευμένη με την πιο υψηλή ποιότητα των υλικών του. Επικεντρώνεται δημιουργικά τόσο στο ψάρι όσο και στο κρέας στα γευστικά πλαίσια της μεσογειακής κουζίνας αλλά και ως café προσφέρει μεγάλη γκάμα καφέ, παγωτών και αναψυκτικών κάθε μέρα, όλη μέρα και όλο το χρόνο.

Εκδηλώσεις - Δεξιώσεις

Χωρητιτκότητα εξωτερικού χώρου: 150 - 200 άτομα περ.
Χωρητικότητα εσωτερικού χώρου: 40 - 50 άτομα περ.

 

En Plo is an elegant café-restaurant in a Venetian building, that provides excellent quality food with great service. The staff are very professional and the views stunning. A wonderful place to have a drink or meal away from the tourist bustle of the Liston in high season.

tjh2, tripadvisor contributor