Αρχική » Προφίλ

About us

Η επιχείρηση στεγάζεται σε ένα σημείο που ενώνεται το παρελθόν με το μέλλον, την ομορφιά με την ιστορία, τη διασκέδαση με την κουλτούρα, συγκεκριμένα βρίσκετε ανάμεσα στα μεσαιωνικά τοιχία του Νέου Φρουρίου της Κέρκυρας και στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. Επίσης η εταιρεία συνεχίζει τις ίδιες αρχές με τις οποίες έχει γίνει γνωστή και παράλληλα προσφέρει μεγάλη ποικιλία προϊόντων και με κριτήρια που παρέχουν υψηλή ποιότητα χαρακτηρίζοντας μας, σε κάθε τομέα δράσης και συνεχίζοντας να προσαρμοζόμαστε διαρκώς στις απαιτήσεις των πελατών μας. Η συνεχής αύξηση των πελατών μας είχε σαν αποτέλεσμα την αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού, έτσι που μέσα σε μία πενταετία φτάσαμε στους δεκατρείς μέσα στο έτος. Σήμερα προσπαθούμε να διατηρήσουμε, την πρωτοτυπία της επιχείρησης μας, να έχουμε καλές τιμές και να μείνουμε σταθεροί και προσηλωμένοι στην ποιότητα. Τέλος ανανεώνουμε και εμπλουτίζουμε συνεχώς τα σχέδια μας για το μέλλον τολμώντας και θέτοντας υψηλούς στόχους. Με μια μακριά όσο και γοητευτική ιστορική διαδρομή πίσω του και μια μαγευτική θέα μπροστά του το ΕΝ ΠΛΩ, παρέχει μία πρώτης τάξεως δυνατότητα απόδρασης από την καθημερινότητα. Στο γνωστό Φαληράκι, κάτω από τα επιβλητικά ανάκτορα Γεωργίου και Μιναήλ, τα πάλαι ποτέ Λουτρά Κερκύρας έχουν μετατραπεί στο δημοφιλές Εν Πλω, ένα καφέ εστιατόριο που σχεδόν πλέει στην επιφάνεια της θάλασσας.

Με εφόδιο τα εύσημα από την ΙΙΙ (Innovation of the Ionian Islands) της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Εν Πλω αποδεικνύει την άρρηκτη σχέση του με την Ελληνικότητα, συνοδευμένη με την πιο υψηλή ποιότητα των υλικών του. Επικεντρώνεται δημιουργικά τόσο στο ψάρι όσο και στο κρέας στα γευστικά πλαίσια της μεσογειακής κουζίνας αλλά και ως café προσφέρει μεγάλη γκάμα καφέ, παγωτών και αναψυκτικών κάθε μέρα, όλη μέρα και όλο το χρόνο.

 

The best place for dinner in Corfú ancient city. We stayed 3 nigths in Corfu. The second night we discovered this beautiful restaurant for dinner. Following night: dinner again at En plo as no other place could be as perfect as this. Beautiful views, excellent food, kind attention, good music, reasonable prices... romantic and charming. We loved it!

Grishi, tripadvisor comment